sunnuntai 23. heinäkuuta 2023

Pikapyrähdys Tampereella

Teimme vielä lomani lopuksi pikapyrähdyksen Tampereelle. Varattiin ensimmäistä kertaa tytöille oma huone hotelli Tammerista, yleensä olemme olleet perhehuoneessa lomamatkoilla. Nyt on koettu 1/3 Suomen kolmesta vanhimmasta yhtäjaksoisesti toiminnassa olleesta hotellista. Hamburger Börs Turussa ja Imatran Valtionhotelli vielä yöpymättä.

Tytöille Särkänniemi oli tietysti se juttu runsaasta jonottamisesta huolimatta, mutta itselle kohokohta oli vierailu Sara Hildenin taidemuseossa. Rakennus, ravintola tarjoiluineen ja upeat näyttelyt olivat kyllä täydellisen ihanat. Museokauppa oli tosin hienoinen pettymys, minulla kun olisi ollut ostohousut jalassa.

Illalla kiersimme Tammerkosken rantapuistoja ja aukioita ihaillen ja lopuksi päädyimme Sitko Pizzaan syömään. Ravintola sali oli rouhean viihtyisä ja tarjoilut maittavia. Nähtiin myös julkkiksia, kun viereisessä pöydässä istui "Koskisen esimies" (tietäjät tietää).

Teinit innostuivat Normal cafesta ja minä Ratinan tilavasta ostoskeskuksesta, jossa oli mm. iso HM Home myymälä, Zara ja Iittalan pop-up myymälä. Raitiovaunuun noustiin pankkikorttia käyttämällä ja ajettiin koemielessä muutama pysäkin väli. Tasaiset kyydit.

Tulomatkalla poikettiin Tuurin kyläkauppaan ja uppouduin täysin kaupan todella isoon Marimekon osastoon. Koskaan en ole nähnyt niin isoa Marimekko servettivalikoimaa. Uskomatonta että saman katon alta löytyi lisäksi Marimekon kesämyymälä, joka oli sekin isompi kuin Oulun Marimekko. Matkalla nauratti mustiin muoviin käärityt rehupaalit pelloilla - jättiläisen lakupalat.

























2 kommenttia:

  1. Hotel Tammer ja Sara Hildén ihan mun suosikkeja Tampereella. Myös monta kivaa kirppistä tuolla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavalla kerralla haluan testata hotelli Sandsundin Herrainmäellä, kun jäi ne kirppiksetkin käymättä tällä reissulla.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.