torstai 18. kesäkuuta 2020

CLT mökkejä

Minulla on mökkikuume. Katson nautinnolla Huvila ja huussi, Suomen kaunein kesämökki sekä Kasper Strömmanin Stugor -uudet jaksot. Asun Homes Vol.3 on luettu jo melkein hiirenkorville ja kirjahyllyn mökkiaiheiset kirjat on nostettu lukulistalle.

En ole varma haluaisinko vanhan hirsitalon vai modernin kesämökin. Vai haluaisinko ison tontin, jossa olisi molemmat. Tärkeää mökillä olisi matala, hiekkainen oma ranta ja tietysti sauna. Hidas elämän rytmi, eli muun muassa käsintiskaus ja tulipesäinen kiuas. Toisaalta pitäisi olla vesivessa, suihku ja pyykkikone. No, polttavapönttökin riittäisi. Matka mökille pitäisi olla lyhyt ja perillä pitäisi olla oma rauha. Jatkan haaveilua. Tässä kuitenkin kivoja clt-mökkejä koottuna haaveilua varten.




alarivi VuolasVillas





4 kommenttia:

  1. Mökkikuume on myös täällä, mutta vaikea valita mihin mökin tekisi. Ja kauniita on nuo mökit, joita esittelit täällä blogissasi.

    VastaaPoista
  2. Kasper Strömmanin Stugor on aivan loistava ohjelma. Upeita mökkejä, hienoa arkkitehtuuria ja pohdintaa mökkielämästä. Toisaalta Suomen kaunein kesämökki taas on aiheuttanut minulla ihan päinvastaisen pohdinnan: minkä ihmeen takia ihminen oikeastaan tarvitsee mökkiä? Minulla siis ei ole niin yhtään mökkikuumetta. Ei edes näin juhannuksena. Jos mökkikuume joskus iskisi, niin mökkini olisi ehdottomasti jotain tällaista kuin näissä kuvissa. Voin hyvin kuvitella, että CLT:llä saa hienoja yksityiskohtia myös sisälle mökkiin. Hyvää juhannusta! -q

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stugor on kyllä hyvä. Pitää varmaan katsoa myös kausi 1 uudestaan.
      Suomen kauneimmat kesämökit esittelee melko laveaa otantaa kesäasumisesta.
      Minun makuuni kohteita saisi kuratoida enempi.
      Hyvää juhannusta!

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.