sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Esteri Tomula Pastoraali

Arabian rakastetuimpiin kuvioihin kuuluva, Esteri Tomulan suunnittelema Pastoraali saa syksyllä uuden elämän astiasarjassa. Alunperin vuonna 1965 suunniteltu, Arabian Suomi 100 -mukikokoelmastakin tuttu Pastoraali kertoo rakkaustarinan. Sarjaan tulee kuusi osaa ja se jatkaa Arabian Rakastetut kuviot -sarjaa, jossa on vastaavat, syksyllä 2017 lanseeratut osat Esteri-kuviolla. 

Hätäisimmille on tuotteita saatavissa Arabia-myymälästä Helsingin Pohjois-Esplanadilta jo nyt. Sinne minäkin tein pyhiinvaellusmatkan Helsingin reissulla ja hankin itselleni tarjoilualustan sekä pienen lautasen. Mukeja meiltä jo löytyykin ja hyvin kaveriksi sopivia Esteri-astioita. Lokakuussa taidan vielä täydentää sarjaa isommalla, 24 cm, lautasella. Muuten montako lintua löydät kuviosta? Löydän tarjoilualustasta 5 ja lautasesta 6 lintua.6 kommenttia:

 1. Esterin koristelutyyli on kyllä niin ainutlaatuisen ihanaa. Saatanpa hankkia jotakin kivaa uustuotannosta omaan kotiin. Blogissani kiinnostava arvonta sisustajille. Tule mukaan. ;-)
  https://paleredrose.blogspot.com
  Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esteri oli kyllä taitava.
   Kiva kirja-arvonta blogissasi.

   Poista
 2. Esteri on kyllä kaunis sarja :) Ja hei, oli kiva nähdä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esteri-kuvio on kyllä kaunis.
   Oli tosiaan kiva törmätä.

   Poista
 3. Pastoraali on minunkin suosikki. Mukeja ostin viime vuonna. Kiva kuulla että tuotteita on tulossa lisää myyntiin. Olen seurannut jonkin aikaa sinun postauksia. Sinulla on minua kiinnostavia juttuja ja niin kauniita kuvia! Minä vasta aloitin oman life-style blogini nimellä blogi@primaveradimarja.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Blogissasi olikin mielenkiintoinen pyykkietikka DIY.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.