lauantai 5. toukokuuta 2018

Sisustusideoita taiteilijoiden työhuoneilta

Vierailimme Pikisaaressa OSAOn käsityö- ja kulttuurialojen opiskelijoiden sekä Osuuskunta Artesaaren kevätmyyjäisissä sekä Vanhassa Villatehtaassa. Pikisaarentien päässä vanhat teollisuusrakennukset ovat nykyisin taiteilijoiden työhuoneina. Paikka on erittäin inspiroiva vierailukohde ja ikkunoista näkyy upeasti Oulun merellinen Rommakonselkä.

Otin tällä kertaa kuvia sisustuksellista ratkaisuista työhuoneilta. Veikko Törmäsen studiossa vanha tuoli on nostettu seinälle naulakoksi; Helena Kaikkosen upeat näkymät omaavien ikkunoiden verhot ovat tehty paperia rutistamalla ja rullaamalla; keittiösyvennyksen vanhat keittiön peruskaapinovet on koristemaalattu; Päivi Pussisen työhuoneella peili toistaa hienosti valoa ja taidetta sekä Törmäsen studiossa eripariset sirot tuolit muodostavat viehättävän pöytäryhmän.
 

2 kommenttia:

 1. Hei! Kauniita kuvia ja mahtava blogi. Tätä on ilo lukea. :) nyt kuitenkin kysymys menee ohi postauksen aiheesta... Lasin keräilyssä osaatko yhtään sanoa, paljon lasin arvo laskee, jos siinä on lommo tai nirhauma? Eli kunto ei ole enää uudenveroinen. Paljolla tällaisia myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmat keräilijät ostavat vain priimakuntoista lasia, pitää olla kuin pakasta vedetty.
   Osumia ottaneen lasin hinta riippuu tuotteesta ja ostajan innosta.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.