lauantai 25. marraskuuta 2017

Kauppakassissa 1711

Haluan kasvattaa kasvisten määrä ruokavaliossani ja tilasin Satokausikalenterin avuksi päästäkseni tavoitteeseen. Satokausikalenterin avulla löydät joka kuukausi sesonkikasvikset: hedelmät, vihannekset, marjat ja juurekset. Vuoden 2018 Satokausikalenteri sisältää myös kotimaisten kalojen ja yleisimpien vedenelävien sesonkitiedot. Lisäksi siitä löytyy FODMAP-ohjeistus herkkävatsaisille sekä yleisimpien villiyrttien käyttövinkit. Tästä olisi saatavissa mobiiliversiokin ja on muuten kiva joululahjaidea.

Toinen ruokasuosikki juuri nyt on valmispakkaus Coleslow-salaatista, jossa kastike on erillisessä pussissa. Näin salatin raikkaus säilyy ja pussista saa nopeasti herkullista raastesalaattia pöytään.4 kommenttia:

 1. Satokausikalenteri kuulostaa todella hyvältä idealta! Tietää mitä kannattaa minäkin kautena syödä ja säilyy ekologisuus. Pitää hankkia itsellekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nämä satokausitiedot ovat täysin käyttökelpoisia jo nyt, kuten myös tulevina vuosina.

   Poista
 2. Satokausikalenteri on ihan tosi kätevä. Näin ei tule ns. turhaan ostettua ihan väärän kauden mauttomia vihanneksia/juureksia/hedelmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo ottanut käyttöön ja hyvältä vaikuttaa.
   Luulen että tulee käteväksi avuksi heviosastolla useammin vierailuun ja
   niiden uusien makujen kokeiluun.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.