keskiviikko 16. elokuuta 2017

Kirppismyynnin saalis

Tänä vuonna on loma vietetty taas rästikotitöiden merkeissä. Noin kuution verran tavaraa on laitettu kiertoon kovalla tohinalla ja työllä. Ensi vuonna taidan myydä torissa sekä fb-ryhmissä muutaman tavaran ja lahjoittaa loput vaan pois. Jää aikaa lomailuunkin. Muuten miten ne viime lomalla järjestetyt kaapit ja laatikot oli taas epäjärjestyksessä...

Kun menin kirppikselle myymään lastenvaatteita, kirpparilta löytyi myös kotiin tuotavaa: Marimekon peltipurkkeja, Saara Hopean Näppylä-kulho ja rautaista tanskalaista designia. Toisen Muija-purkin löysi taas Esikoinen, josta on kehittymässä oiva apuri kirppiksille. Näpppylä-kulhossa on intesiivinen sinisen sävy, jota en voinut ohittaa. Hämähäkkimäinen kynttilänjalka  ‘Tiny Taper Holder’ 60-luvulta on Jens Quistgaardin käsialaa. Hinta oli tosi edullinen ja se tulee lähinnä koristekäyttöön ilman kynttilöitä. Kuvissa löydöt asetelmissa ja tosi toimissa.


6 kommenttia:

 1. Vau! Ihanat löydöt, nuo olisivat lähteneet myös matkaani. Tuo Marimekon kirjainpurkki on niin ihana - jos harkitset sen myyntiä joskus, muista mua.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eeva, tein mielestäni hyvät löydöt.
  Muistan sinua, jos päätän Onnimannista luopua.
  Noita purkkeja tupsahtelee tasaisen harvakseltaan aina vastaan.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuo pieni kynttelikkö on huippuhieno ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä! Nuo kaikki olisin kelpuuttanut omallekin hyllylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina.
   Tänä vuonna kirpistely on vähentynyt, mutta välillä tulee eteen löytöjä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.