perjantai 24. maaliskuuta 2017

Kauppakassissa 1703

Tässä kuussa on hankittu jo pääsiäisen karkit, maisteltu uutta pastaa ja tehty isoja valkoisia papuja pitkästä aikaa. Pez karkkiautomaatit oli ihan pakko hankkia, tietysti tytöille ;) Toffeesydänrakeita maistetaan vasta pääsiäisenä, mutta kiva että kuvassa näkyville klassikoille on tullut kilpailija. Maraboun Bubbly suklaa levy oli koemaistissa; tavallinen ja schweizer suklaat pitävät edelleen pintansa suosikkina.

Ostan nykyisin Prisman heviosastolta miniluumutomaatteja irtona. Erityisesti keltaiset on nyt suosikkeja. Palmuston Kikhernepasta meni heti kattilaan, kun sen pongasin ja sitä ostan toisenkin kerran. Lisäpisteitä kauniista pakkauksesta. Lopuksi nopea resepti maukkaaseen lisukkeeseen: laita viimesen kuvan ainekset yhteen öljyn sekä valkosipulin kanssa, lisää suolaa ja anna tekeytyä kylmässä. Nautitaan salaatissa, fajitaksen täytteenä ja vaikka leivän päällä.

2 kommenttia:

  1. Ihania pääsiäisherkkuja ja myös näitä suolaisia juttuja. Meillä varaudutaan myös pääsiäiseen, kun pieniä virpojia käy. Narisseja ja tulppaaneja on meillä täällä jo kotona esillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä jäi yhtenä vuonna pääsiäismunat saamatta, kun oltiin niin vasta kiirastorstaina kaupoilla. Toisen kerran en aio samaa virhettä tehdä.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.