sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Uusia makuyhdistelmiä

Kahvipullat oli sunnuntaiaamuna lopussa ja jotain hyvää teki mieli. Paahdoin paahtista ja sen päälle sinihomejuustoa. Koska mansikat oli syöty, lisäsin päälle vielä kirsikoita. Mahtava makuyhdistelmä, kieli meinasi sulaa.

Toinen uusi makuyhdistelmä syntyi vahinkossa. Luin viikolla jostain avocadotahnasta, jota ajattelin kokeilla kaupasta ostamani uutuuden tumman hapankorpun kanssa. Muistin reseptin väärin ja laitoin piparjuuren sijasta inkivääriä, jota löytyi jääkaapista. Vaan eipä haittaa, tuli tosi herkullista. Pääainekset ovat siis avocado, raastettu inkivääri ja jotain kermaista makua pyöristämään. Ohjeessa on ranskankerma, minulta kaapista löytyi majoneesia. Chilisoossiakin pikkusen lisäsin. 



2 kommenttia:

  1. Oi varmaankin tosi hyviä. Rakastan sinihomejuustoa ja makea sopii sen kanssa ihanasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on. Sinihomejuustosta on moneksi.:)

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.