torstai 16. huhtikuuta 2015

Asparaguspiirakka

Aloitin parsakauden hieman etukäteen ja leivoin viikonloppuna tyttöjen hyvällä avustuksella ihanan parsapiirakan soveltaen tätä ohjetta. Pienten apulaisten jäljiltä keittiön uudet puhdistusaineet olivat tarpeen.

Parsaa on ennen käytetty lääkekasvina, koska se poistaa tehokkaasti nesteitä. Maailman vanhimmassa tunnetussa keittokirjassa on jo mukana parsareseptejä. Tiesitkö muuten että brittiläisen tutkimuksen mukaan noin 40 % ihmisistä erittää parsan nauttimisen jälkeen virtsaan vahvatuoksuisia rikkipitoisia hajoamistuotteita. Parsasesonki kestää Suomessa toukokuun alusta juhannukseen. Lähde Wikipedia ja Kotimaiset Kasvikset






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.