lauantai 13. joulukuuta 2014

Lyhtyä ostamassa vol.1

... ja kuinka sitten kävikään. Seuraava lienee useammallekin lukijalle tuttua. Metsästät hulluna jotain tiettyä tavaraa ja sitä ei vaan löydy. Pahimmassa tapauksessa ostat ihan hyvän. Seuraavassa hetkessä etsimääsi tavara tulee superihanana vastaan vaikka kuinka monta kappaletta.

Ja entä tämä toinen juttu. Ostat jonkun tavaran, jonka tiedät jo hyväksi, mutta kun se on livenä itsellä se yllättää olemalla vieläkin ihanampi.

Minulla on ollut sama ulkolyhty ainakin 8 vuotta, mutta nyt siitä oli lasit niin risana, että päätin ostaa uuden. Olin jo mielessäni päättänyt että hankin Luhdan Tupalyhdyn, joka on köyhän naisen versio Normann Copenhagenin LightHouse-lyhdystä. Kun toin lyhdyn sisään poistaakseni hintalaput, se oli niin ihana että jäi sisälle. Anno paperivalosarja pääsi valaisemaan sitä.

Toinen kuvissa oleva ihanuus on Marimekon joulukortit. Kyseisen Sanna Annukan kortin näin ja jäin koukkuun. Itse asiassa minusta koko jouluinen paperitavarasarja on mieluinen. Minulla on muuten tällä hetkellä valtaisa Marimekko huuma. Pitää jo hieman rajoittaa itseä.

Ulkolyhdyn metsästys jatkuu huomenna...

2 kommenttia:

 1. Hyvä että päätit jättää lyhdyn sisätiloihin. Se olis varmaan aika nopsaan mennyt piloille näillä sadekeleillä. Ihanan simppeli ja kaunis se on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuo ei tullut mieleeni.
   Lasinen tosiaan pärjää paremmin tässä välikausi säässä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.