perjantai 4. heinäkuuta 2014

Hernepasta on kausiruokaa nyt

Tämä on ehkä parhain tapa nauttia uusista herneistä. Ja nopein. Ja ruokaisin. Hernepastaa olen saanut ensi kerran Italianreissulla keväällä 2012 ja upposi heti. Teen sitä vaihtelevin ohjein sen mukaan mitä kaapista löytyy. Pääasia on herneet, pasta, kerma/voi ja sipuli. Käytän yleensä myös valkopippuria tässä ruoassa. Täältä ja täältä löytyy ohjeita sovellettaviksi.

Tänään on ollut hyvä päivä. Moni sisustamiseen liittyvä juttu on edennyt eteenpäin ja näyttää siltä että joskus voi tulla jotain valmistakin. Välillä tuskastuttaa tämä kodinsisustamisen etanavauhti, joka johtuu ajan ja rahan puutteesta. Mieleni on monesti aivan liian malttamaton. Kyllä se tästä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.