keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tulossa 2014

Hyvää Uutta Vuotta Kaikille! Tein pienen koosteen jutuista, joita Materian taju odottaa vuodelta 2014. Teillä lukijat on lupa odottaa hieman parempia kuvia - Canon 600D on saapunut taloon ja vanha pokkari jää kakkoskameraksi. Aika hyvin sekin on palvellut. Tuntuu ihanalta että pimein aika on takana ja edessä valoa. 1. Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin on sisustuskirja jota odotan innolla. Hanni Koromasta olen kirjoittanut täällä aiemmin. Odotan innolla myös muita tämän vuoden sisustus- ja designkirjoja.
 2. Keräilijän aarteet kirjasarjassa ilmestyy Muumilaakso Arabiassa. Kirja Arabian, Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin brändien alla 1957–2014 tuotetuista muumiesineistä! Tämä opus on The Must muumiastioiden keräilijöille ja juhlistaa hienosti Tove Janssonin 100 vuotisjuhlaa.
 3. Tämän vuoden asuntomessut järjestetään Jyväskylässä. Messujen teemana ovat puu-tarha ja Aalto. Messujen tunnuslause on ”Kasvimaa ja kaupungin valot –Northern gardens & City lights”. 
 4. Pantone on määritellyt vuoden 2014 väriksi Radiant Orchidin. Hauska katsoa näkyykö väri sisustamisessa. Materian taju tykkää tällä hetkellä Indigon sinisestä ja vihreästä. Harmaa näyttää vaatteissa hyviltä ja kyllä se käy maalattuna pintanakin.
 5. Iittalan Vitriini -sarjaan on tulossa uusi pyöreä rasia. Uskon että muitakin ihania juttuja tulee tänä vuonna.
 6. Arabian Moments -sarja saa uusia mukeja keväällä. Torilla, Vesillä, Mökillä ja Metsässä näyttävät kivoilta ja värityskin miellyttää.
Tässä sneak peek tulevaan vuoteen. Olethan jo katsonut mahtavan  Emmas Desinbloggin diaesityksen viime vuoden jutuista ja ennusteen tulevasta.


4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! Odotan jo innolla juuri alkaneen vuoden postauksia :)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli kans haaveena hommata tuo sama kamera, mutta vielä se saa oottaa mua kaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä se sinua odottaa ;).
   Minulla on nyt sitten haaveissa kiinteäpolttoinen objektiivi.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.