sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 postauksia

Yllättävän monta kukka-asetelmakuvaa löytyy tämän vuoden postauksista. Ehkä kukkien paljous kertoo lohdutuksen tarpeesta tänä surullisena vuonna, jolloin kaksi läheistä nukkui pois. Minulla kukat liittyvät elämän tärkeisiin käännekohtiin, juhlapyhiin ja vuodenkiertoon. Tunnistesanana jutuissa ovat sipulikukat ja/tai puutarha. Pidän kaikista sipulikukista ja monet kukka-asetelmien tarpeet saan omasta puutarhastani. Tässä koottu mielestäni ihanimmat.Blogissa on seurattu tänä vuonna pienen hyllykön elämää kuukausittain. Itseäni alkoi jo ahdistamaan nämä postukset, eikä sarja jatku ainakaan samanlaisena ensi vuonna. Tässä kaksitoista hyllykköä. Oma suosikki on nro5 Toukokuu vai olisiko sittenkin nro11 Marraskuu.


Väreistä ja materiaaleista tuli myös tehtyä juttua. Minttu, persikka ja tummat sävyt sekä marmori innostivat. Nämä asiat kiehtoo ja näitä tulee varmasti ensi vuonnakin seurattua. Inspiraatio NYT sarjassa käsiteltiin myös näitä asioita, ne jutut löutyvät Inspiraatio tunnistesanan takaa.8 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniita nuo Aladinin (olihan ne Aladinin?) hyasinttimaljakot, varsinkin tuollaisena eri väristen rykelmänä. Ja sitten mun piti vielä huikkaamani että mä olen noista hyllypostauksista tykännyt tosi paljon, kiitos sarjasta :) Ovat olleet mukavaa, kivan pienimuotoista esineiden fiilistelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aladinin hyasinttimaljakot toimii tosiaan ryhmänä.
   Hyllykköpostaukset nousivat aina luetuimpien joukkoon,
   mutta itselleni niistä muodostui kiiressä pakko pulla.
   "Taasko pitäisi tehdä uusi; joko se kuukausi nyt jo vaihtui".
   Kiitos kommentista.
   Taidetaan molemmat olla esinefiilistelijöitä ;).

   Poista
 2. Hyvä idea tuollainen toistuva aihe, kuten hyllyn muutos kuukausittain. Taidan alkaa esitellä kuukausittain ikkunasta näkyvää maisemaa? Toisaalata toissa vuonna tein kuukausittain kuukaudet-postauksen ja se alkoi tuntua toistolta viimeistään marraskuussa. Jaksoin kuitenkin loppuun, kuten sinäkin hylly-jutuissasi ;-)

  VastaaPoista
 3. Nuo kukka-asetelmapostaukset olivat niin kauniita, niitä tulee toivottavasti ensi vuonnakin?

  VastaaPoista
 4. Nuo kaikki toistuvat postaukset ovat olleet kiinnostavia näin lukijan näkökulmasta, mutta niiden tekeminen voi toki olla eri juttu ;) Kukat ja kauniit (design-) esineet ovat joka tapauksessa aina nautinnollista katseltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että toistuvat postukset on maistuneet lukijoille.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.