lauantai 23. marraskuuta 2013

Inspiraatio NYT 1311

Tässä kuussa inspiroi television kotikisa ja ruoka. Ennustan myös yhtä suosituinta joulukoristetta 2013.


  • Suomen kaunein koti MTV3-kanavalla maanantaisin 20.05 ja uusinta AVAlla tiistaisin kello 21.00. Voiko toisen koti olla kauniimpi kuin toisen ja onko toisten koteja lupa arvostella? Ei mielestäni, mutta ohjelman kautta pääsee kurkkimaan tosi kivoihin koteihin. Ohjelma on sekoitus legendaarisen T.i.l.a. ohjelman kotikäyntejä, Tyylivarkaissa ohjelmaa sekä TV1:n Taloraatia. Olen viihtynyt. Käsittääkseni muutama blogikotikin on mukana.



  • Tein tällä reseptillä hapankaalipiirakkaa. No lisäsin tosin hieman fariinisokeria, mutta tosi hyvää tuli jo heti ensikerralla ja helposti. Suosittelen kokeilemaan, reseptejä saa google-haulla vaikka ja kuin. Olen kaaliruokien ystävä.




  • Hemtexissä on kivoja joulukoristeita tänä vuonna. Kuvissa näkyy tammenterhot ja kävyt, joista ennustan tämän joulun koristehittiä. Kätevä käy itse poimimassa maasta ja maalaa mieleisekseen Materiantajun Pinterest boordilta XMAS lisää ideoita jouluun.


7 kommenttia:

  1. Olen miettinyt vähän samaa - koteja on vaikea laittaa järjestykseen, kun lähtökohdat ovat jokaisella omia. Mielenkiintosita on kuitenkin piipahtaa tv:n välityksellä toisten kodeiossa. Mielestäni kodit ovat olleet sopivasti erilaisia. Blogeissa kodit muistuttavat kovasti toisiaan ja sitä jaksan hämmästellä. Tai siis pinnalla olevien asioiden kapeutta ehkä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös siitä että jaksot on kategorioitu; esim. rintamamiestalot, loftit ja arkkitehtien kodit.

      Jäin miettimään että kun katsoo 70-luvun Avotakkoja, niissäkin kaikissa on se jokin 70-luvun henki. Kun tulevaisuuden tutkijat selvittävät asumisen ilmiöitä 2000-alussa, lienee tilanne sama.

      Poista
  2. Harmittavaa, ettei tuota ohjelmaa näekään ulkomailla. Täytyy kai katsoa kaikki mahdolliset jaksot joululomalla Suomessa. Mullekin maistuu kaaliruoat mutta kun olen ainoa perheessä, ei niitä tule juuri kokattua. Tuo piirakka näyttää herkulliselta :)

    VastaaPoista
  3. Tämän ohjelman formaatti on muuten kansainvälinen, joko on Saksassa pyörinyt.
    Englantilaista olen joltain kanavalta seurannut joskus.

    Teet ison piirakan ja syöt ihan yksin hyvällä omalla tunnolla ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole täällä löytänyt tv:stä oikein mitään sisustusohjelmia, en siis tuotakaan. Ehkä vika on etsijässä, kun vietän aika vähän aikaa telkkarin ääressä ja useimmiten meillä pyörivät siellä lastenohjelmat ;) Oma iso piirakka kuulostaa hyvältä :)

      Poista
  4. Jotenkin en pääse tohon ohjelmaan sisälle. Siinä haahutaan vaan muiden kodeissa. Ehkä en vaan tajua ;) Noi Hemtexin koristeet on kivoja. Ja tota maljakkoa oon ihastellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kävin hiplaan juurikin tuota maljakkoa.
      Ja nyt lähden katsomaan Suomen parasta kotia ;).
      Ihanaa viikkoa sinulle!

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.