torstai 17. tammikuuta 2013

Haaste: keskusta kämppä

Sisusta siis -blogin Enne pisti pahan ja haastoi sisustamaan 3000 eurolla yksiön olohuoneen, jota käytetään hotellin tapaan. Lue ylläolevasta linkistä lähtötiedot. Mulla ei ole cadiä tällä hetkellä koneella, joten tein jutun Ikean keittiösuunnitteluohjelmalla. Kalusteet on kuvattu kuutioina (ohjelmassa: este lattialla).

Lähdin etsimään vuodesohvaa ja rakastuin Ikean KARLSTADin Blomstermåla sohvaan, joka tuo mieleeni Svenska Tennin kankaat. Sen ympärille juttu on rakennettu: mustavalkoisia graafisia kuvioita, flowerpower, metallisia valaisimia ja retrokalusteita lämpöä tuomaan.

Kuvien ja budjetin ulkopuolelta lisään vielä että mielestäni seinät tarvitsevat taidetta ja pienoisveistos lipaston päälle olisi myös kiva. Ikkunalaudalle ostaisin secondhand kaupasta värillisiä lasia olevia maljakoita ja kynttilänjalkoja sellaisen kivan ryhmän. Hinnastossa näkyvästä Eivor Leva kankaasta on tarkoitus tehdä tyynyjä.

"Pientä pintaremonttia" haaste on nyt sitten tehty. Saapa nähdä mitkä tilastot Enne kerää tällä kertaa ;). Viittaan tähän.


2 kommenttia:

 1. Olen niin kiitollinen tästä. Aivan ihana!
  Arvelinkin, että nyt saadaan nähdä värejä. Tosin odotin hieman jotain tiettyä väriä (viitaten aikaisiimpiin postauksiinne) hieman enemmän käytettynä. Tykkään myös erityisen paljon tuosta vanhojen kalusteiden yhdistämisestä uuteen (ja tiedän, että myös asunnon omistaja tykkää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika työläs haaste, mutta Ah niin kutkuttava. Tahtoo itselle kans Hesa residenssin eka lottovoitosta.

   Minä vähän jarruttelin noiden värien kanssa, kun ei tiedä tilaajan makua.
   Ja muistelin että Kulla valasimessa olisi ollut jokin värikin, muttei.

   Vaihtamalla Ikean PS mediakaapiston punaiseen ja sarjan pöydän värillisiin Lack pikkupöytiin tulee lisää väriä. Ja tietysti se taide on värillistä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.