torstai 8. marraskuuta 2012

Keittiön tasolla

Kuvasin tässä yhtenä päivänä keittiötarvikkeita keittiöni Stala Desire ruostumattomasta teräksestä tehdyllä tasolla. Myös välitila keittiössä on ruostumatonta terästä. Ihanat käytössä; kuvaajalle erittäin haasteelliset. Jos laittaa valoa, tulee myös kiiltoa, ja vain vahvat lämpimät värit toimii.

Sipulit saivat vihdoinkin kodikseen lasisen sylinterin, joka on aikoinaan ostettu hääkoristeluja varten. Huomaa Jalostajan hernekeittopurkin uusi retro ilme. Jalostajan Hernekeitto juhlii tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan.






8 kommenttia:

  1. Makee tuo hernekeittopurkki!
    Mullakin sipulit (ja valkosipulit) köökissä riihimäen lasipurkeissa, ne on jotenkin niin nättejä! Siis ne sipulit niissä lasipurkeissa.
    Olen myynyt melki kaikki peltipurkkini, mutta mm. tuon Elovenan sääsitin, pidän siinä vehnäjauhoja.
    Have a great weekend! mulla se alko jo tänään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hernekeittopurkki on mustakin erittäin onnistunut.
      Mulla on ollut sipulit jääkaapin vihanneslokerossa, koska en ole saanut päätettyä missä purkissa sipulit majoittuisivat. Nyt vain laitoin ne sylinteriin (kukkamaljakkoni) ja tosi kivalta näyttää. On myös oikeaoppinen säilytystapa (luullakseni).
      Elovena on meillä tyhjänä, koska vain Elovena kaurahiutalepaketti mahtuu sinne :(. Taidan laittaa halpisryynit irrallisina sinne sisään.
      Kiitos, samoin sinulle rentoa vkloppua.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tällä hetkellä Kuopus ei juuri muuta suostu syömään [huokaa].

      Poista
  3. Mulla on tuossa Elovenapurkissa hiutaleet ihan irrallaan, hyvin toimii niinkin. Ja samanlainen Pentikin Tilda-kerrosastia löytyy, siinä on pianon päällä tuikkuja ja lakanapitsejä.
    Riihimäen purkissa on sitten kananmunat ja sipulit on ihanasti lettinä seinällä roikkumassa. :)
    On kyllä huppu toi hernari, vois ostaa ihan koristeeks. Muuten kun keittelen kyseisen ruoan ihan alusta asti itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, taidankin siirtää hiutaleet tuohon purkkiin ilman pakettia.
      Tildan hankintaan olen tyytyväinen, vaikka halvempiakin versioita markkinoilla olisi, mutta sen simppelimuoto miellyttää.
      Tosiaan, munienkin oikeaoppinen säilytyslämpötila olisi huonelämpötila.
      Täällä laiska kokki kumartaa syvään hänelle, joka tekee itse alusta alkaen. Niinhän sen pitäisi mennä.

      Poista
  4. Tuo hernekeittopurkki on niin ihana, että olen laittanut miehen syömään sitä lounaaksi aina etätyöpäivinään ;-) - säästän purkit ja teen niillä jotain... ehkä yrtti-istutuksiin tai kynäpurkeiksi tai mitä niille keksinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noita raski laittaa roskikseen. Minä olen ostanut vahingossa tuon hernaripurkin, mutta ostan heti niitä lisää jos tulee vastaan.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.