sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Internetissä on inspiroivia lehtiä

ja olen kerännyt sivupalkkiin otsikon INTERNET MAGAZINES alle näitä upeita innostuksen lähteitä. Mahtavaa on sekin, että näitä voi lukea ilmaiseksi. (Toisaalta ne ovat usein merkkien omia julkaisuja ja nostattavat megalomaanisia ostohaluja. Beware!) Tässä lyhyet esittelyt. Listaa kerään koko ajan ja hyviä vinkkejä otetaan ilolla vastaan.

 1. "Betoni on rakennusalan ammattilehti, jonka tehtävänä on välittää rakennusalan ammattihenkilöille betonirakentamisen uusin tieto ja viimeisimmät kehitysnäkymät. Lehden artikkeli- ja uutisaineisto kartoittaa betoniarkkitehtuurin ja -teknologian sekä teollisen rakentamisen kehityskuvan niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin." Ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jutut on luettavissa yksittäisinä pdf-tiedostoina.
 2. "Govet Garden on erilainen design-lehti. Olemme kiinnostuneita tiloista, joita eivät ole sisustaneet ammattisisustajat, vaan nämä kodit heijastavat niissä elävien ihmisten intohimoja ja kiinnostuksen kohteita. Joka numerossa me keskitymme yhteen kotiin." Elämänmakuisia koteja kerran kuussa. Hienot kuvat!
 3. "House Doctor is a danish based interior company.Our style is provocative, personal and not too formal. We believe that the time right now is a time for mixing the elements rather than matching the elements. Everyday 2012 - Soft Summer. House Doctor prescribes the Everyday collection ‘Soft Summer S/S 2012’ for all who love interior decoration. We have put together a true vitamin supplement for your home. The collection S/S 2012 contains a lot of warmth, renewal and edge." Mitä erilaisimpia tyylejä ja tavaroita - osasta tykkään kovasti. Kuvat ovat nautittavia!
 4. Ikea Family LIVE  -lehti ilmestyy neljästi vuodessa ja siinä on aina jokin teema. Mukana aitojen kotien esittelyä ja editorialjuttuja.
 5. "Kannustalo News on  digitaalinen aikakauslehtimäinen tiedote. Siinä kerrotaan taustoista, tulevista tapahtumista, upeista sisustuksista ja mukana on myös arkiston helmiä. Kannustalo News ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa." 
 6. Kekkilän Kesäopas ilmestyy kasvukauden alussa ja sitä odotetaan aina riemulla. Jaetaan myös ilmaiseksi hyvin varustelluista puutarhakaupoista.
 7. Marimekko lehti ilmestyy tänä vuonna kaksi kertaa. Marimekko newspaper also in english. Katso täältä Kotilo-blogi Johannan idean, mitä voit tehdä myymälästä saatavalla lehdellä. Tai netistä voi printata pdf-version sivun esimerkiksi pieneen lahjaan kääreksi.
 8. "Papier Mache on suloinen lasten lehti, joka ilmestyi ensimmäisen kerran toukokuussa 2009. Uusin numero on kuukauden ajan luettavissa ilmaiseksi netissä, jonka jälkeen sen voi ostaa joko digitaalisena tai printtinä. Lehdellä on jo 200 000 lukijaa maailmanlaajuisesti.  It is produced by The Convenience Store in Sydney, helped by an assortment of stylists, photographers and writers bound by a quest for creativity and originality."
 9. "Vuodesta 1980 ilmestynyt PUU-lehti esittelee suomalaista puuarkkitehtuuria ja -rakentamista sekä edistää puutuotteiden oikeaa ja korkeatasoista käyttöä rakentamisessa ja sisustamisessa.PUU-lehti ilmestyy neljännesvuosittain. Lehden painosmäärä on n. 14.000 kpl. Vuodesta 2010 alkaen lehti ilmestyy kaksikielisenä, suomi-englanti. Käännösliitteet saksa-ranska julkaistaan vain sähköisessä muodossa." Jos arkkitehtuuri kiinnostaa, lue ihmeessä, huikeita kuvia. Koko lehti pdf-muodossa.

3 kommenttia:

 1. Kiitos kaunis linkkauksesta!! :)

  VastaaPoista
 2. Olin stailaamassa tuota keskimmäistä kuvaa :)

  VastaaPoista
 3. No, eipä siis ihme että pidän kovasti paljon blogistasi ja sen tyylistä.
  Tuo kuva on yksi kaikkien aikojen favorit! Kuten koko Laavu-talo.
  Sinulla lienee ollut onni työskennellä Ulla Koskisen kanssa, jota olen fanittanut siitä asti, kun hän teki 90-luvulla Hesarin kuukausiliitteeseen sisutusjuttuja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.